Ankara polisi onları yakaladı!

/ Kaynak: AA
Ankara polisi onları yakaladı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Belediye otobüsünde sıkıştırdıkları yaşlıların cüzdanını çaldıkları iddia edilen 2 zanlı tutuklandı

Ankara polisi, belediye otobüsünde sıkıştırdıkları yaşlıların cüzdanlarını çaldığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı. Pursaklar Polis Merkezi Amirliğine müracaat eden 65 yaşındaki B.K. Ulus'tan bindiği belediye otobüsünde kurban için ayırdığı bin 550 lirasının cebinden çalındığını söyledi.B.K'nın şikayeti üzerine zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, otobüsteki güvenlik kameralarından zanlıların kimliğini tespit etti.
Ankara Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla şüphelilerin evlerine baskın yapan polis, B.G. ve A.K'yi gözaltına aldı.
Zanlıların hastane ve banka önlerindeki otobüs duraklarında bekledikleri, otobüse binmeye çalışan yaşlı insanları sıkıştırıp tırnakçılık yöntemiyle cüzdanını çaldıkları iddia edildi. Zanlılardan B.G'nin 29, A.K'nin ise 23 yankesicilik olayından poliste kaydı bulunduğu belirlendi.
Zanlılar, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...