Amerika'dan Türkiye'ye uzanan çığlık

Düzenleyen:
Amerika'dan Türkiye'ye uzanan çığlık

YAŞAM Haberleri

Bahama bayraklı ‘Brillance Seas’ adlı transatlantik gemiyle 11 yıl önce balayına çıkan ve geldiği Aydın’ın Kuşadası Limanı’nda ortadan kaybolan 27 yaşındaki George Allen Smith’in ailesi oğullarının cinayete kurban gittiğine inanıyor.

Smith’in ABD’deki ailesi, olayın aydınlatılmasına  yardımcı olacaklara 100 bin dolar ödül vereceklerini duyurdu. 27 Haziran 2005 sabahı denize açılan ‘Brillance Seas’, Akdeniz’de çeşitli limanları ziyaret ettikten sonra Kuşadası Limanı’na yanaştı. Temizlik ekipleri bir kamarada kan izleri gördü. Kamarada yolculuk yapan ABD’li çiftten 26 yaşındaki Jennifer Carly Hagel Smith, aşırı alkollü ve yarı baygın hâlde bulundu. Eşi 27 yaşındaki George Allen Smith ise, ortadan kayboldu. Olayın cinayet, cesedin ise suya atılmış olabileceği kanısına varan Türk yetkililer, Dışişleri Bakanlığı’nı bilgilendirdi. FBI’ın devraldığı soruşturmada ilerleme sağlanamayınca dosya kapatıldı. Olayın aydınlatılması için bugüne kadar 600 bin dolar harcayan aile perişan. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...