Ambulans kaza yaptı, 6 yaralı var

Düzenleyen:
Ambulans kaza yaptı, 6 yaralı var

YAŞAM Haberleri

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde düşme sonucu yaralanan kişiyi hastaneye götüren 112 Acil ambulansı ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza öğle saatlerinde, Şehit Gaffar Okkan kavşağında meydana geldi. Düşme sonucu yaralanan 52 yaşındaki Ömer Kaya'yı alarak Hendek Devlet Hastanesi'ne götüren Özcan Doğru yönetimindeki 54 D 3602 plakalı 112 ambulansı, kavşakta Ahmet Zeki Saraç  yönetimindeki 54 KH 868 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara müdahale etti. Kazada ambulansta bulunan Ömer Kaya ile yakını Hamit Kaya, otomobil sürücüsü Ahmet Zeki Saraç ile adı öğrenilemeyen eşi, Mustafa Gök ile adı öğrenilemeyen bir sağlık görevlisi yaralandı. Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar buradan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...