Altın Makas Ödüllü kuaför Savaş Aydoğan'ın katil zanlısı tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Altın Makas Ödüllü kuaför Savaş Aydoğan'ın katil zanlısı tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Nisan ayından bu yana kayıp olan Savaş Aydoğan'ı cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Katil zanlısının ise arkadaşı Cem T. olduğu belirlenmişti. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı

Türkiye, Savaş Aydoğan'ı (42), 2016 yılında yedi ülkeden 600 kuaförün katıldığı yarışmada birinci olarak Altın Makas Ödülü'nü aldığında tanıdı. 60 ülkede eğitimler veren Aydoğan, geçtiğimiz Nisan ayının 25'inde ortadan kayboldu. Yapılan çalışmalar sonucu arkadaşı Cem T. tarafından tabancayla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Altın Makas Ödüllü kuaför Savaş Aydoğan'ın katil zanlısı tutuklandı

ÖLDÜRÜP KAHVEHANEYE GİTMİŞ

Zanlı ile kendisine yardım ettiği düşünülen amcası Ö.T. gözaltına alınırken cinayetin sır perdesi aralanmaya başladı. Suçunu itiraf eden, cinayet sonrası dağlık alanlarda saklandığını aktararak Cem T. "Olay günü Savaş ile kız arkadaşı Merve E. yüzünden tartıştık. Bana tüfek doğrulttu. Bunun üzerine tabancamı çekip ateş ettim. Ardından kahvehaneye gittim. Bir süre sonra geri döndüm. Cesedi konteynerden alıp yaklaşık 150 metre aşağıdaki fındık bahçesine gömdüm" dedi. Denilen yere giden polis ekipleri, maktulün cesedine ulaştı.

Bu akşam sorgusu süren Cem T. ile amcası adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı tutuklanırken Ö.T. adli kontrol şartıyla salıverildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...