Alman Maria'nın katil zanlısı eski Türk sevgilisi çıktı

Alman Maria'nın katil zanlısı eski Türk sevgilisi çıktı

YAŞAM Haberleri

Almanya'da öldürüldükten sonra ateşe verilen 19 yaşındaki hamile genç kızın iki katil zanlısından biri Maria'nın ayrıldığı Türk sevgilisi...

Ormanlık alanda bulunan cesede yapılan otopside doğuma yakın olan genç kadının önce karnından bıçaklandığı ardından henüz ölmemişken üzerine benzin dökülerek yakıldığı belirlendi. Polis, katil zanlısı olarak 19 yaşındaki bir Türk kökenli Alman vatandaşını ve ona yardımcı olduğu anlaşılan Alman arkadaşının tutuklandığını duyurdu. Korkunç infaza yardım eden Alman gencin cinayeti polise tüm ayrıntılarıyla anlattığı, Maria P.'nin katil zanlısı Türk genç ile bir süre önce ayrıldığıni söylediği öğrenildi.
Alman Maria'nın katil zanlısı eski Türk sevgilisi çıktı nbsp;
Polis, cinayetin kadının hamile olması ile ilgili olabileceği üzerinde durulduğunu aktardı. Maria P.'nin üvey babasının da Türk olduğu öğrenildi.
Alman Maria'nın katil zanlısı eski Türk sevgilisi çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...