Alkolmetreye üflemeyen sürücüyü CHP'li vekil de kurtaramadı

/ Kaynak: AA
Alkolmetreye üflemeyen sürücüyü CHP'li vekil de kurtaramadı

YAŞAM Haberleri  / AA

Kenndy Caddesi'nde alkolmetreyi üflemek istemeyen sürücü polise zor anlar yaşattı. Olay yerine gelip direksiyona geçen CHP'li vekil İzzet Çetin ise cezayı önleyemedi

Başkentte, Kennedy Caddesi'ndeki trafik uygulamasında alkolmetreyi üflemek istemeyen sürücü, polise zor anlar yaşattı. Keneddy Caddesi'nde polis ekipleri tarafından yapılan trafik uygulamasında 06 HY 072 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin Yaşar, alkolmetreyi üflemek istemedi. Polisin kendisinden istediği belgeleri de vermeyen Yaşar, telefonla bir yakınını aradı. Uzun süre kapılarını kilitlediği arabasında oturan Yaşar, olay yerine CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin'in gelip direksiyona geçmesiyle aracından indi. Polis, milletvekili Çetin'in gelmesinden sonra tekrar otomobil sürücüsünden araçla ilgili belgeleri ve alkolmetreyi üflemesini istedi. Ancak sürücü Yaşar, alkollü olmadığını, Gezi Parkı sebebiyle eylem yapan göstericilere destek verdiği için durdurulduğunu iddia etti. Polis, sürücü Hüseyin Yaşar hakkında alkolmetreyi üflemediği için 2 bin lira para cezası kesti, sürücünün ehliyetine de 2 yıl el koydu. Milletvekili Çetin de polisin kendilerini uzun süre beklettiğini belirterek, imzalaması gereken belgeleri imzalamadan aracı teslim alıp gitti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...