Alkolde yeni düzenleme! Artık..

/ Kaynak: AA
Alkolde yeni düzenleme! Artık..

YAŞAM Haberleri  / AA

Alkollü içkiler, açık alkollü içki satış belgesine sahip otellerde bira hariç, cam malzemeden yapılmış ambalaj ile satılacak.

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumunun, Alkol ve Alkollü nbsp;İçkilerin İç ve Dış Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte nbsp;Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında nbsp;yayımlanarak yürürlüğe girdi. nbsp;Buna göre, alkollü içkiler, açık alkollü içki satış belgesine sahip nbsp;otel, motel ve tatil köylerinin odalarındaki mini barlarda tüketime sunulacak 5 nbsp;cl'likler ve bira hariç, cam malzemeden yapılmış ambalaj ile iç piyasaya nbsp;sunulacak. nbsp;Ambalajı cam olmayan alkollü içkilerin, aynı belgeye sahip otel, motel nbsp;ve tatil köylerinin odalarındaki mini barlarda tüketime sunulacak 5 cl'likler ve nbsp;bira haricindekilerin 1 Eylül 2015'ten itibaren perakende satıcıları veya açık nbsp;alkollü içki satıcıları tarafından satışı yapılamayacak.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...