Aldığı tavuğu kesen adam şoku yaşadı! İçinden çıkanlar mide bulandırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aldığı tavuğu kesen adam şoku yaşadı! İçinden çıkanlar mide bulandırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van'da marketten aldığı tavuğu kesen vatandaş tavuğun içinden çıkan kurtları görünce şoku yaşadı. Hemen ilgili firmaya şikayette bulunan vatandaşa, firmanın cevabı "Kokuşma ve kurtlanma mümkün değildir” oldu.

Van’da yaşayan Yakup D. aldığı tavuğu eve gelince paketinden çıkardı.

Tavuğun kötü koktuğunu fark eden Yakup D. dikkatle incelediğinde ise şaşkına döndü.

ÇÜRÜMÜŞ VE KURTLANMIŞ 

Tavuğun içinde çürüme ve kurtlanma olduğunu fark eden Yakup D. durumu hemen sosyal medyaya taşıdı.

Bozuk ve kurtlu tavuğun fotoğrafını çeken Yakup D. sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Tavuk aldım. İki butta koku çürüme, birinde simsiyah kurt gördüm. Resimlerini çektim” dedi.

Aldığı tavuğu kesen adam şoku yaşadı! İçinden çıkanlar mide bulandırdı

"MÜMKÜN DEĞİL"

Konuyla alakalı açıklamada bulunan firma, şikayete istinaden gerekli inceleme ve araştırmaların yapıldığını belirterek, “Damızlık tavuk üretim prosesi ve şikayet ekinde göndermiş olduğunuz görseller incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda şikayete konu ürün dondurulmuş olup, herhangi bir kokuşma ve kurtlanma mümkün değildir. Yaşamış olduğunuz durumdan ötürü özür diler, müşteri memnuniyeti yönetim sistemimiz gereği mağduriyetinizin giderilmesi için ilgili bayimizin tarafınızla irtibata geçeceğini bilmenizi isteriz” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...