AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan CHP'li gençlere tepki

Düzenleyen:
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan CHP'li gençlere tepki

YAŞAM Haberleri

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden’ın sözde Ermeni soykırımı açıklamasına tepki göstermeyen muhalefet partisi CHP’nin gençlik kollarına tepki gösterdi.

ABD Başkanı Biden’ın açıklamalarının siyasi bir nitelemeden ibaret olduğu ve hukuki bir karşılığının olmadığı vurgulanan açıklamada, “Buna rağmen Biden’ın mesnetsiz ve birtakım lobilere hizmet eden açıklamasına ve buna destek verenlere karşı, bu ülkenin gençleri olarak milli bir duruş sergilememiz elzemdir” denildi. AK Parti Gençlik kolları açıklamasında özetle şunlar yer aldı:
 
“Joe Biden’ın ‘Türkiye’de muhalefeti destekleyeceğiz’ sözünden aldıkları cesaretle, Millet İttifakı’nı, Biden İttifakı’na evirenlerin, yaşananlar karşısında sessiz kalmasına ya da ikili tavır sergilemesine şaşırmıyoruz. Sözde ‘soykırımı’ pazarlama yarışındaki Türkiye düşmanlarına karşı susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Türkiye’nin geleceği adına soruyoruz. Sözde muhalif CHP Gençlik Kolları, ülke çıkarlarımıza ters hareket eden abilerine ses çıkarmaktan neden korkmaktadır? Bugün milletimize karşı yöneltilen bu iftiraya sessiz kalan CHP Gençlik Kolları, yarın milletimize karşı atılacak iftiralara, siyasi hamlelere ve saldırılara karşı nasıl bir tavır takınabilir? CHP Gençlik Kolları, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP ile ittifak ve ortaklık kuran ve yalnızca iktidara gelme uğruna Türkiye’nin kurucu değerlerini ayaklar altına almaya kalkan abilerine nasıl dur diyemez? Bu soruları sormak boynumuzun borcudur.”

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...