Ailesinin gözü önünde kurşuna dizdi

/ Kaynak: DHA
Ailesinin gözü önünde kurşuna dizdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kurban Bayramı için Adana'ya giden Yusuf Gülderen, İstanbul'a dönerken yolda tartıştığı maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

Adana'da 46 yaşındaki Yusuf Gülderen, eşi ve çocukları ile otogara giderken, Suriye plakalı minibüsten inen maskeli saldırgan tarafından tüfekle öldürüldü. Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İstanbul'da kaynak ustalığı yapan Gülderen, Kurban Bayramı için Adana'daki ailesinin yanına geldi. Gülderen, tatilin ardından İstanbul'a dönmek için eşi Hatice, çocukları Ahmet ve kızı Dilber ile yaya olarak otogara doğru yola çıktı. Bir süre yürüdükten sonra arkada kalan eşi ve çocuklarına eliyle acele etmelerini işaret eden Gülderen, Suriye plakalı minibüsten inen pompalı nbsp;tüfekli kişinin, "El hareketini bana mı yapıyorsun" demesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

'Seni de vururum'

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheli, nbsp;Gülderen'i pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralanan Gülderen, yakınları tarafından götürüldüğü hastanede 4 saat süren çabaya karşın kurtarılamadı. Eşi ve çocuklarının önünde vurulan Gülderen'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Gülderen'in kızı nbsp;Dilber Gülderen, "Saldırgan, olaydan sonra araca bildi. Şoför kapısına vurdum, yüzü kapalı şüpheli silahı doğrultarak 'seni de vururum' dedi. Bu sırada annem kapıyı açıp, 'Ne yaptınız kocama' dediğinde, bu kişi 'seni de vururum' dedi. Ondan sonra araçla uzaklaştılar" diye konuştu. Polis, katil zanlısını yakalamak için bölgede operasyonlarını sürdürüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...