Ailesini katleden güvenlik görevlisinden korkunç plan!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ailesini katleden güvenlik görevlisinden korkunç plan!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kartal'da annesi ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdükten sonra sorgusunda cinayeti itiraf eden güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın borç içerisinde olduğu ve annesine evini sattırmak istediği iddia edildi. Öte yandan Özcan'ın 2013 yılında 'Gebze'de UFO gören güvenlik görevlisi' şeklinde basında yer aldığı öğrenildi. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardındınan adliyeye sevk edildi

Kartal Atalar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde anne Azime Özcan ve kızı Yasemin Özcan'ın bir dairede cesedine ulaşılmış ve olayın cinayet olduğu ortaya çıktı.

Daireden gelen kokular üzerine apartman sakinleri polislere haber verince, güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın iki gün önce annesi Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdüğü tespit edilmişti.

EVİ SATMASI İÇİN ANNESİNE BASKI YAPIYORDU

Ahmet Özcan'ın borçları olduğu ve bu nedenle evi satması için annesine baskı yaptığı öğrenildi.

Özcan'ın daha önce de annesi Azime Özcan'a kendilerine ait bir daireyi sattırdığı ortaya çıktı. Ayrıca Özcan'ın daha önce 2 kez evlendiği ve şu anda evli olduğu kadınla da boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Ailesini katleden güvenlik görevlisinden korkunç plan!

Özcan'ın, evin satılmasını istemesi nedeniyle cinayetleri işlediği üzerinde duruluyor.,

Cenazeleri alan Azime Özcan’ın kardeşi Nihat Kuz ise “Olay iki sefer edinilen yüklü miktardaki borçlardan çıktı, iki evliliği de zaten borçlar yüzünden bitti” dedi.

Zanlının iki sefer yüklü miktarda borç edindiğini olayın bu borçlardan dolayı çıktığını anlatan acılı dayı Kuz, “Bu daha önce bir evlilik yapmış, ayrılmıştı. İkinci evliliğini yapmıştı, o da sorunluydu, boşanma aşamasındaydı. Bu boşanmalar borçlar nedeniyleydi. Ablam borçlarını kapatacağım diye evini sattı. İkinci sefer yanına aldı, yanında yaşarken ikinci bir borç daha yapmış. Meblağ bilemiyorum, baya bir yüklü. Olay bundan çıkmış, bu evi de satacaksın diye. Ablam da sattırmam her şeyimi verdim, daha ne vereyim diye. sonra tartışma çıktı, ablamı ilk katletmiş, sonra ablasını bıçaklamış. Olayı bir gün öncesinden yapıyor” şeklinde konuştu.

SUÇU KARDEŞİNE YIKMAK İÇİN CİNAYET MAHALİNE DÖNMÜŞ

Özcan’ın cinayetleri işledikten iki gün sonra olay mahaline döndüğü ve olayda kullandığı bıçağı kız kardeşinin eline tutuşturduğu ve kız kardeşinin önce annesini sonra kendisini öldürdüğü süsü vermeye çalıştığı öğrenildi.

Polis ekipleri, tutarsız konuşmalarından şüphelendiği Özcan'ı ifadesi almak üzere polis merkezine götürmüş, burada yapılan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etmişti.

UFO GÖREN GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK BASINDA YER ALMIŞ

Öte yandan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın 2013 yılında 'Gebze'de UFO gören güvenlik görevlisi' şeklinde basında yer aldığı öğrenildi.

Ailesini katleden güvenlik görevlisinden korkunç plan!

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs Adli makamlara sevk edildi. Öte yandan A.Ö’nün cinayeti gerçekleştikten sonraki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde apartmandan çıkan zanlının elinde içinde kanlı kıyafetlerin bulunduğu 2 çöp torbası görülüyor. Görüntülerde zanlının daha sonra apartmandan çıktığı görülüyor.

Ailesini katleden güvenlik görevlisinden korkunç plan!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...