Aileler dikkat! 4 yaşındaki çocuk elini kıyma makinesine kaptırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aileler dikkat! 4 yaşındaki çocuk elini kıyma makinesine kaptırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde elini kıyma çekme makinesine kaptıran 4 yaşındaki çocuk yaralandı.

Bayramın ilk günü kesilen etler kesiliyor, parçalanıyor veya kıyma haline getiriliyor. Mübarek Kurban Bayram'ının gelmesiyle birlikte ilk günden milyonlarca müslüman kurbanlarını kesti, dağıttı ve yedi. Arta kalan kurbanlar ise yemekler için kullanılmak üzere çeşit çeşit kesilip parçalanarak dolaba konuldu.

Ancak bir nokta var ki çok dikkat edilmesi gerekiyor. O nokta ise evde kurban etinin parçalanması veya kıyma çektirilmesi. Bunun evde yapılması durumunda kötü sonuçlar doğabiliyor. Nevşehir'de buna örnek olabilecek korkunç bir olay yaşandı.

ELİNİ KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRDI

Nevşehir'de bir aile kurban etini evdeki kıyma makinesinde çekmek istedi ama beklemedikleri feci bir olay yaşadılar. Eti kıyma makinesi için hazırladıkları sırada 4 yaındaki, çocukları hızla bir hamle yaptı ve elin,i kıyma makinesine soktu. Korkunç olayda yaralanan talihsiz çocuk, kıyma makinesi ile beraber Ürgüp İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KIYMA MAKİNESİ İLE HASTANEYE GÖTÜRDÜLER 

T.Ö.'nün sıkışan eli burada Nevşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılırken, çocuk da tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...