Aile şokta! Gülşah kanser

Aile şokta! Gülşah kanser

YAŞAM Haberleri

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah, göğüs kanserine yakalandı.

Türk sinemasının ünlü sanatçısı Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar'a göğüs kanseri teşhisi konması, aileyi perişan etti. Bir zamanlar Yeşilçam'ın nbsp;"çocuk yıldızı" olarak şöhret olan ve sayısız filmde rol alan 45 yaşındaki Gülşah Alkoçlar'ın tedavisine Amerika'da başlandı.
Alkoçlar, ağustos sonunda büyük kızları Neslişah'ı, oyuncu Engin Altan Düzyatan'la evlendirmişti. Günlerce konuşulan görkemli düğünden kısa bir süre sonra, göğsünde kanserli bir kitle olduğunu öğrenen Gülşah, gerekli testleri yaptırdıktan sonra tedavi için ABD'ye gitti. nbsp;Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen Alkoçlar'ın ameliyattan önce kemoterapi gördüğü öğrenildi. Göğsündeki kitlenin bu yolla küçültülmesine çalışılacak olan nbsp;Alkoçlar, gerekli görülürse ameliyat edilecek. nbsp;Eşi Ender Alkoçlar, kızları Neslişah ve Aslışah, bu zor döneminde annelerinin üzerine titrediği ve moralinin yüksel olması için büyük çaba gösterdiği öğrenildi.?Kızı Neslişah Alkoçlar'ın, sosyal medyadan annesine nbsp;"Bu dünyaya bir daha gelsem yine annem olarak seni seçerim. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın" şeklinde duygusal mesajlar gönderdiği bildirildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...