Ağrı'da nöbetteki askere büyük sürpriz

/ Kaynak: İHA
Ağrı'da nöbetteki askere büyük sürpriz

YAŞAM Haberleri  / İHA

Komutan kulede nöbet tutan askerin annesiyle telefonda konuşarak bayramını kutlarken, Mehmetçiğin de annesiyle görüşmesini sağladı.

Ağrı İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Tümay Özgür ve İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İlkay Gül, kent merkezine bağlı Cumaçay köyündeki Cumaçay Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Cumaçay köyünün sakinleri ve çocukları da karakola gelerek komutanların ve askerlerin bayramlarını kutladılar. 
 Ağrı'da nöbetteki askere büyük sürpriz
KULE NÖBETİNDEKİ ASKERE SÜRPRİZ
İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İlkay Gül, kulede nöbet tutan asker Jandarma Er Hakan Öküzcü'nün annesini arayarak bayramını kutladı. Gül, daha sonra telefonu Öküzcü'ye vererek annesiyle görüşmesini sağladı. Annesiyle konuşurken duygusal anlar yaşayan Öküzcü, telefon görüşmesinin ardından Gül'e teşekkür etti. Albay Özgür, daha sonra askerle yemek yiyerek, bir süre sohbet etti. Yemek sonrası askerler, komutanlarıyla masa tenisi ve satranç oynadı. Karakolda incelemelerde bulunan Albay Özgür, beraberindekilerle daha sonra karakoldan ayrıldı.



Ağrı'da nöbetteki askere büyük sürpriz



 ##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...