Afrikalı futbolculara sahte menajer çalımı

Düzenleyen:
Afrikalı futbolculara sahte menajer çalımı

YAŞAM Haberleri

Kendisini sosyal medyada menajer olarak tanıtan Iraklı bir kişi, Kuzey Afrika’nın çeşitli ülkelerindeki amatör futbolculara ulaşarak “Sizi Türkiye’de büyük takımlarda oynatacağım” vaadinde bulundu.

Şahıs, bunun için sadece bin beş yüzer avro (9 bin 650 TL) vermelerinin yeterli olacağını söyledi. Bu vaade kanan 26 genç, pılını pırtını toplayıp uçakla İstanbul’a geldi. Sözde menajer, gençleri Esenyurt’ta kiraladığı bir eve balık istifi doldurdu. Ardından “Takımlarla görüşmeye gidiyorum” diyerek dışarı çıktı ve bir daha dönmedi. Uzun süre sonra dolandırıldıklarını anlayan futbolcular, emniyete başvurdu. Fas vatandaşı Yassin Oussama “Buraya büyük umutlarla geldik. Bizi getirten şahıs sözleşme bile imzalattı. Bu konuya çözüm bulunmasını istiyorum” dedi. Erdal Can İçelli İSTANBUL İHA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...