Adanalı kazanova! Onlarca kadını dolandırmış

Adanalı kazanova! Onlarca kadını dolandırmış

YAŞAM Haberleri

Hamile kadın, İsmail Taş diye tanıdığı resmi nikâhlı kocasının evli ve 5 çocuklu Ahmet Çiftçi olduğunu öğrenince yıkıldı!

Adana'da 6.5 aylık hamile H.T.'nin (24) İsmail Taş adıyla tanıyıp evlendiği kişinin, gerçekte 10 yıllık evli 5 çocuklu Ahmet Çiftçi (27) olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, tıbbi malzemeleri pazarlayan Ahmet Çiftçi, iş için gittiği eczanede teknisyen olarak çalışan H.T.'ye gönlünü kaptırdı. Kendisini İsmail Taş olarak tanıtan Çiftçi, genç kıza evlenme teklifinde bulundu. Genç kızın 'evet' nbsp;demesi üzerine, iki tanıdığını anne ve babası olarak gönderip H.T.'yi ailesinden istedi. Daha sonra Çiftçi, ilaç alma bahanesiyle arkadaşı İsmail Taş'tan aldığı nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırıp, genç kızla nikah yaptı. Ancak, nikahsız evli ve 2 çocuk babası olan İsmail Taş, bir süre önce tedavi için gittiği Aile Sağlığı Merkezi'ndeki kayıtlara göre eşi olarak görünen H.T.'nin 6.5 aylık hamile olduğunu öğrendiğinde şoke oldu. Çiftçi'den şüphelenen Taş da, hamile kadını arayarak "Gerçek İsmail Taş benim. Evli olduğun adam, 5 çocuklu Ahmet Çiftçi'dir" diyerek genç kıza gerçekleri anlattı. Bunun üzerine evi terk eden H.T. polise giderek eşinden şikayetçi oldu. Ahmet Çiftçi, sahte kimlik kullanmaktan cezaevine gönderildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...