Adana'da eve çarşaflı ve şapkalı saldırı: Ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da eve çarşaflı ve şapkalı saldırı: Ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da çarşaflı kişi ve şapkalı bir kişi gözlerine kestirdikleri bir eve aniden silahla saldırı düzenledi. Dehşet saçan kişiler saldırıda bir kadını vurarak ağır yaraladı ve kişi de vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

Adana'da akşam saatlerinde müstakil evde oturan kişiler resmen dehşeti yaşadı. Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde meydana gelen olayda çarşaflı kişi ve şapkalı bir kişi müstakil evin zilin çaldı ardından ise kapı açılır açılmaz ateş ederek içeri girdiler

Saldırganlar içeride bulunan Yusuf Gencer ile Hilal Şahin’e tabanca ile defalarca kez ateş açtı. Şüpheliler koşarak olay yerinden kaçıp izlerini kaybettirdi. Silah seslerini duyan komşular vakit kaybetmeden 112 Acil sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

KADININ DURUMU AĞIR, ERKEK İSE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Kadının vücudunun birçok yerinde mermi girişi olduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri Yusuf Gencer’in ise olay yerinde öldüğünü belirledi. Evde yapılan incelemelerin ardından Yusuf Can’ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalama çalışmalarına devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...