Adana’da bir pastane doların düşüşünü kutlamak için bedava simit dağıttı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adana’da bir pastane doların düşüşünü kutlamak için bedava simit dağıttı

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana’nın Seyhan ilçesinde döviz kurundaki düşüşü kutlamak isteyen pastane işletmecisi vatandaşlara bedava simit ve poğaça dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni ekonomik tedbirleri açıklamasından sonra döviz kurunda düşüş gerçekleşmişti. Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan bir pastane sahibi ise dövizdeki düşüşü kutlamak için vatandaşa bedava poğaça ve simit dağıttı.  

DÖVİZ KURLARINDAKİ DÜŞÜŞÜ KUTLADI

Dün akşamdan itibaren döviz kurlarında yaşanan düşüşten dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen işletme sahibi, “Buradaki amacımız çok yükselen fiyatların dolar, altın ve euro düşmesinden dolayı tekrar eski fiyatlarına getirmek ve diğer firmalara da örnek olsun. Herkes elini taşın altına koysun. Her şey vatan, millet, devlet ve bayrak içindir. Bu ülke bizimdir, sahipsiz değildir.” şeklinde konuştu.

SİMİT VE POĞAÇA FİYATLARI DÜŞTÜ

Yaklaşık 1 saat boyunca vatandaşa bedava poğaça ve simit dağıtan işletme sahibi kent genelindeki 3 şubede, simit ve poğaça fiyatlarında indirime giderek 1 yıl öncenin fiyatlarına döndürüldüğü de belirtildi.

Adana’da bir pastane doların düşüşünü kutlamak için bedava simit dağıttı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...