Adamın yüzünde 6 kilo ur çıktı

Adamın yüzünde 6 kilo ur çıktı

YAŞAM Haberleri

Küçük bir yumru olarak başlayan ur büyüdü büyüdü sonunda 6 kiloya ulaştı

Slovakya'da Stefan Zoleik isimli kişi, yüzünde çıkan 6 kiloluk tümör nedeniyle ameliyata alındı.Yüzünde oluşan ve nadir görülen Madelung hastalığına yakalanan Stefan Zoleik'in yüzü tamamen yağ tümörleriyle kaplandı.
Adamın yüzündeki yağ tümörlerini temizleyen cerrah Igor Homola, operasyonun 5 saat sürdüğünü ve yaklaşık 6 kilo yağ çıkartıldığını bildirdi.

"ÇOK AZ RASTLANAN BİR TÜMÖR TİPİ"

Ameliyatı yapan Dr. Igor Homola, "Çok az rastlanan bir tümör tipi olan yüz tümörlerinin büyüme hızı şaşırtıyor. Çok başarılı bir operasyonla Zoleik tümörden kurtuldu" dedi. Zoleik, 10 yıldır yüzünde büyüyen tümörü aldırdığında dünyaya yeniden geldiğini ifade etti.
Ameliyat sonrası haline inanamadığını söyleyen Zoleik, "Sokakta insanlar dönüp dönüp bana bakıyordu. İnsan içine çıkamaz hale gelmiştim. En kötüsü ise artık başımı taşımakta zorlanıyordum. Benim için çok korkunç hatta bir kabustu " dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...