Acı olay! Bebeğini emzirip beşiğe yatırdı, döndüğünde dehşete düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acı olay! Bebeğini emzirip beşiğe yatırdı, döndüğünde dehşete düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'ın İnegöl ilçesinde bir kadın bebeğini emzirip beşiğe koydu ancak döndüğünde bebek hareketsiz yatıyordu. Hastaneye kaldırılan bebeğin soluk borusuna süt kaçtığı tespit edildi ve küçük bebek hayatını kaybetti.

4 aylık bebek annesi tarafından emzirilip beşiğine yatırıldı ama anne bebeğe bakmak için geldiğinde dehşete düştü çünkü bebeği hareketsiz bir şekilde yatıyordu. Yeniceköy Mahallesi 443. Sokak'taki bir evde meydana gelen acı olayda Anne Sema D., 4 aylık bebeği Amine'yi emzirip beşiğine yatırdı. Bir süre sonra bebeğinin hareketsiz yattığını gören anne, 112’ye haber verdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, soluk borusuna kaçan süt nedeniyle nefessiz kalan bebeğe kalp masajı yaptı. Ambulansa alınan bebek, kalp masajı yapılarak İnegöl Devlet Hastanesine getirildi. 

1 SAAT BOYUNCA YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

1 saat süren müdahaleye rağmen bebek hayatını kaybetti. Acı haberle anne ve baba sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Bebeğin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...