95 yasındaki kadın, pencereden bakarken düşüp öldü

Düzenleyen:
95 yasındaki kadın, pencereden bakarken düşüp öldü

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ta 95 yaşında olduğu öğenilen yaşlı kadın, pencereden dışara baktığı esnada bir anlık dikkatsizlikle düşüp hayatını kaybetti.

Bir anlık dikkatsizlik yaşlı kadının sonunu getirdi. Kahramanmaraş'ta yaşadığı evin penceresinden dışarı bakmak isteyen 95 yaşındaki talihsiz kadın, 5. kattan düşüp öldü. O anlar civarda bulunan bir iş yerinin kamerasına takıldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay, Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Evin içindeki Cennet Şener (93), iddiaya göre pencereden bakarken dengesini kaybedip bir anda yere düştü. Bölgedekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaşlı kadının düşme anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, yakınlarının etrafına toplandığı görüldü.
Olay sonrası polisin incelemesi sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...