9 yaşındaki Mahra’nın cenazesi gözyaşları arasında alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
9 yaşındaki Mahra’nın cenazesi gözyaşları arasında alındı

YAŞAM Haberleri  / AA

23 gün önce Antalya'nın Serik ilçesinde sahipsiz köpeklerden korktuğu için kaçarken kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Mahra’nın cenazesi, adli tıptaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

6 Mart’ta  bahçeye inmek için evden dışarı çıkan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, boş bir araziye geldiğinde başıboş köpeklerin kendini kovaladığını görünce yola fırlamış o esnada karşıdan gelen kamyon küçük kıza çarparak Mahra’nın sağ bacağını ezmişti. Olayı fark eden sürücü hızla kamyondan inerek sağlık ve polis ekiplerine haber vermişti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin yapılmasının ardından 9 yaşındaki Mahra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye sevkinden kısa bir süre sonra bacağı kesilen ve 23 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi gören 9 yaşındaki Mahra Pelin Pınar dün hayatını kaybetti.

ACILI ANNE GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Küçük kızın cenazesi işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Acılı anne baba küçük kızlarının cenazesini almak için sabah saatlerinde morgun önüne geldi. Kızının cenazesini almaya gelen anne gözyaşlarını tutamayarak, yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durdu. 

Cenaze Belek Mezarlığında toprağa verilmek üzere aileye teslim edildi. Baba ise kızını bir an olsun yalnız bırakmayarak cenaze aracının ön koltuğuna oturdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...