80 yaşındaki çifte hırsız şoku!

Düzenleyen:
80 yaşındaki çifte hırsız şoku!

YAŞAM Haberleri

Gün geçmiyor ki sakin bir haber çıksın karşımıza, insanlığın yerle bir olduğunu gözler önünde seren bir haber de Denizli'den geldi. 80 yaşındaki karı koca gece vakti evlerinde hayatlarının şokunu yaşadı.

Korkunç olay ​Denizli'nin Çardak ilçesinde meydana geldi. Salı gecesi gerçekleşen olayda yaşlı çiftin evine giren 3 hırsız adeta dehşet yaşattı.  80 yaşındaki çifti darp ettikten sonra paralarını gasp ederek kaçan hırsızlar bu esnada kaza yaptı. Kaza sonrası aracı terk edip kayıplara karıştılar. 
80 yaşındaki çifte hırsız şoku!
Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 3 kişi, 03.30 sıralarında 80 yaşındaki Şakir ve Sadiye Şengül çiftinin evine açık pencereden girdi. Uyuşturucu kullandıkları ileri sürülen şahıslar, yaşlı çiftin yatak odasına girerek onları darp etmeye başladı. Gaspçılar, yaşlı çifte ait değerli eşyaların bulunduğu sandığın anahtarını almak istedi. Ancak darp edilen Sadiye Şengül yere yığıldı. Bunu gören gaspçılar, yaşlı çiftin üzerindeki paraları çalarak, geldikleri araçla kaçmaya başladı.
80 yaşındaki çifte hırsız şoku!
Gaspçılar, kaçtıkları otomobille ilçe çıkışında kaza yaptı. Hafif yaralanan 3 gaspçı, olay yerinden kaçtı. Yüzlerinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Şakir ve Sadiye Şengül çifti, durumu polise bildirdi. Yaşlı çift önce Çardak Devlet Hastanesine daha sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine giderek darp raporu aldıktan sonra şikayetçi oldu.
80 yaşındaki çifte hırsız şoku!
Olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, Ç.A. isimli bir şüpheliyi yakaladı. Ç.A.’nın sorgusu sürerken ekipler, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...