80 bin TL'lik malzeme çalan hırsızlar yüzsüz gibi bir de çay demlediler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
80 bin TL'lik malzeme çalan hırsızlar yüzsüz gibi bir de çay demlediler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da kereste fabrikasına giren hırsızlar piyasa değerli 80 bin liralık malzeme çaldı. Rahatlıklarıyla dikkati çeken hırsızlar, 3 saat boyunca fabrikada kaldı ve kendilerine çay demledi.

Bursa'da hırsızlar bayram bayram sakinliği fırsat bilip hem hırsızlıkyaptılar hem de çay demlediler. Merkez Nilüfer ilçesinde bayramın sakinliğini fırsat bilen şüpheliler kereste fabrikasının arka tarafında panelleri keserek içeri girdi. Yüzleri sarılı olan 2 şüpheli, önce etrafta araştırma yaptı. Bir süre ne çalabileceklerini araştıran şüpheliler, piyasa değeri pahalı olan Plywood'ları gözüne kestirdi.

Biri kadın 2 şüpheli yaklaşık 3 saat boyunca rahat rahat hırsızlık yaptı. Çaldıkları Plywood'ları yaklaşık 150 metre taşıyarak fabrikanın aşağısında bulunan tarlaya götürerek geldikleri araca yükledi.

FABRİKA SAHİBİ GÖZLERİNE İNANAMADI

Daha sonra hırsızlar kendilerine çay demleyerek içti. Ertesi gün fabrikaya gelen fabrika sahibi Selahattin Horoz gördüklerine inanamadı. Hemen polisi arayan Horoz, hırsızlardan şikayetçi oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...