8 yaşındaki Eylül'ün kaybolmasıyla ilgili yeni gelişme...

Düzenleyen:
8 yaşındaki Eylül'ün kaybolmasıyla ilgili yeni gelişme...

YAŞAM Haberleri

Ankara'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül için Ankara Valiliğinden açıklama yapıldı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 8 yaşındaki Eylül  Yağlıkara'nın kaybolmasına ilişkin gözaltına alınan şüphelinin tutuklandığı  bildirildi. 

İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve AFAD ekiplerince 22-25  Haziran tarihleri arasında yapılan arama çalışmalarında keşif uçağı, drone,  kadavra köpek timi, iz takip köpek timi ve motorlu yamaç paraşütleri kullanıldığı  ifade edilen açıklamada, "Olay ile ilgili bir şüpheli tutuklanmış olup adli  soruşturma ve arama çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Bursa'da yaşayan İbrahim ve Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri Eylül, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşları ile birlikte oyun oynamak için evlerinden çıktı. En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül'ün eve gelmediğini fark eden ailesi, dışarı çıkarak çocuklarını aramaya başladı. Fakat ailenin araması sonuç vermeyince, durum bu kez yetkililere bildirildi. 


İhbar üzerine köye giden jandarma ve AFAD ekipleri, Eylül'ü bulmak için seferber oldu. Ankara Valisi Ercan Topaca'nın talimatı ile oluşturulan özel ekip geniş kapsamlı bir çalışma başlatmıştı... 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...