73 yaşındaki karısını 50 bıçak darbesi ile öldürdü

/ Kaynak: DHA
73 yaşındaki karısını 50 bıçak darbesi ile öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Samsun'da eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen 73 yaşındaki Çakır Gürel'in vücudunda 50 bıçak yarası olduğu tespit edildi.

Konuşmadığı için ifadesi alınamayan şüpheli 70 yaşındaki Aziz Gürel ise, adliyeye tekerlekli sandalyeyle getirildi.Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Şehit Köksal Teke Sokak'ta 9 çocuk annesi Çakır Gürel'i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen eşi Aziz Gürel, Emniyet Müdürlüğü'ndeki nbsp;işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yürümekte zorlandığı için tekerlekli sandalyeye oturtulan şüpheli konuşmadığı için ifadesi alınamadı. Hiçbir şekilde sorulara yanıt vermeyen Aziz Gürel'in şizofren hastası olduğu ve bir süredir tedavi gördüğü belirtildi. Öte yandan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsisi yapılan Çakır Gürel'in baş, yüz ve kollarında 50 bıçak yarası tespit edildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...