7 bin kök hint keneviri ele geçirdi

/ Kaynak: İHA
7 bin kök hint keneviri ele geçirdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 7 bin kök hint keneviri ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Sultaniye köyü ve İshakçılar köyünde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Sultaniye köyü ormanlık alanında hint keneviri dikildiği ihbarını alan Suadiye Jandarma Karakolu ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Tarlalarda yetiştirilen ve sokak torbacılarına kadar inen uyuşturucu niteliğindeki yaklaşık 2 bin kök hint keneviri jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu tespit edildi. Ormanlık alana dikili kenevirler jandarma ekipleri tarafından titizlikle toplandı.Derince'ye bağlı İshakçılar köyünün ormanlık alanına da operasyon düzenlendi. Operasyonda ormanlık alana dikili 5 bin kök hint keneviri ele geçirdi. Jandarma ekiplerinin titizlikle topladığı kenevirler imha edilmek üzere bir araçta toplandı. Jandarma ekipleri, uyuşturucu maddeleri kim ya da kimlerin diktiğini araştırıyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...