61 yaşındaki kadın eşi tarafından sokak ortasında bıçaklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
61 yaşındaki kadın eşi tarafından sokak ortasında bıçaklandı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Son kadına şiddet olayı İzmir'de yaşandı. 61 yaşındaki Nurel T. ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

İzmir'de bir kadın, ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak bıçaklandı. Ağrı yaralanan kadının durumunun kritik olduğu öğrenildi. Olay, saat 16.00 sıralarında Karabağlar ilçesine bağlı Basın Sitesi Mahallesi Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi'nde yaşandı.  Nurel T. evinin yakınlarında yürüdüğü sırada bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ş.T. (69) ile karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma büyüdü ve  öfkeli eş yanındaki bıçakla karısını defalarca bıçakladı.

KADININ DURUMU AĞIR

Aldığı bıçak darbelerinden sonra talihsiz kadın kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar tarafından ağır yaralandığı belirlenen kadın ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, hayati tehlikesi ise devam ediyor.

KISKANDIĞI İÇİN YAPMIŞ

Karısını defalarca bıçaklayan şahıs ise, polis tarafından suç aletiyle birlikte yakalandı. Gözlatına alınan Ş.T.'nin ayrı yaşadığı eşini kıskandığı için aralarında tartışma çıktığı ve bu yüzden eşini bıçakladığı öne sürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...