5 kişilik aileyi ölümden kurtaran bebeğin ağlaması oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
5 kişilik aileyi ölümden kurtaran bebeğin ağlaması oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ta beş kişilik bir aile sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Evde bebeğin ağlamasıyla uyanan biri ise durumu fark ederek ekiplere haber verdi.

Kış mevsiminde ısınmak için evlerde yakılan sobalar zehirlenmelere hatta zaman zaman ölümlere neden oluyor. Zonguldak'ta 5 kişilik bir aile evin daha sıcak olması için sobayı yaktı ve ardından akşam olmasıyla uyudular. Yakılan soba doğru bir anda tütmeye başladı ve uyandılar. Aile sobayı temizledi ancak tüten duman çıkmaya devam etti. 

BEBEK AĞLAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Gece yarısına kadar sobanın sönmesini bekleyen aile beklerken uyuya kaldı. Sabah saatlerine doğru 8 aylık bebeğin ağlama sesiyle uyanan aile üyelerinden biri herkesin yarı baygın şekilde buldu ve ardından hemen 112 Acil Servis Ekiplerine haber verdi.

DURUMLARI İYİ

Hastaneye kaldırılan Satılmış (21), Seher (22), 8 aylık bebekleri Poyraz ile baba Satılmış’ın kardeşleri Nazmiye (17) ve Samet (15) tedavi altına alındı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken Satılmış ve Seher Barut’un daha donanımlı bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...