5 gündür aranıyordu, cesedi bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
5 gündür aranıyordu, cesedi bulundu!

YAŞAM Haberleri  / AA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan olayda teknesi alabora olduktan sonra kayıplara karışan amatör balıkçının cesedi günler sonra kıyıda bulundu.

Bodrum'da amatör balıkçı teknesi alabora olduktan sonra kayıplara karışmıştı.  Gündoğan Küçükbük Mahallesi'ndeki bir şantiyede çalışan işçiler, deniz kıyısında hareketsiz yatan birini fark etti. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede bu kişinin öldüğü tespit edildi.

5 gündür aranıyordu, cesedi bulundu!

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Bodrum Devlet Hastanesi morguna getirilen cenazenin, beş gün önce teknesiyle denize açılan amatör balıkçı Erol Şimşek'e ait olabileceği düşünülerek yakınlarına haber verildi. Cansız bedenin Şimşek'e ait olduğunu teşhis eden yakınları büyük üzüntü yaşadı. Şimşek'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

5 gündür aranıyordu, cesedi bulundu!

4 METRELİK TEKNESİYLE DENİZE AÇILMIŞTI

Erol Şimşek, geçtiğimiz pazar günü yaklaşık 4 metrelik "Eray 62" isimli teknesiyle denize açılmış, talihsiz adamın akşam evine dönmemesi üzerine yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirmişti. Bölgede arama ve kurtarma çalışması başlatılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...