45 dakika su altında kalan genç kız hayata döndürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-DHA
45 dakika su altında kalan genç kız hayata döndürüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA-DHA

Adana’da evlerine intihar mektubu bıraktıktan sonra Taşköprü’den Seyhan Nehri’ne atlayan 16 yaşındaki genç kız, yaklaşık 45 dakika sonra sudan çıkarılarak kaldırıldığı hastanede hayata döndürüldü.

Alınan bilgiye göre,16 yaşındaki Ö.A., sevgilisi olduğu konusunda dedikodular çıkınca bunalıma girdi. Annesi S.A.’ya “Bana iftira atıyorlar” dediği öğrenilen genç kız, intihar edeceğine dair bir mektup yazdıktan sonra evden ayrıldı. Genç kız, Seyhan ile Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan tarihi Taşköprü’de bir süre bekledikten sonra çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kendini Seyhan Nehri’ne bıraktı. Genç kızı gören çevredeki bazı vatandaşlar da kurtarmak için arkasından atladı. Ancak genç kız atladığı sudan bir daha çıkamadı.

Olay yerine çağrılan sualtı polisi, nehirde yaptıkları aramada genç kızı suyun içinde buldu. Atladıktan sonra yaklaşık 45 dakika su altında kalan Ö.A.’ya müdahale eden Cankur ekipleri, uzun süre kalp masajı ve suni teneffüs yaptı.

45 dakika su altında kalan genç kız hayata döndürüldü
"ÖZGE NE OLUR ÖLME"

Anne de dalgıçların kıyıya çıkardığı genç kızın kendi çocuğu olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Kurtarma ekipleri, kalbi duran genç kıza kalp masajı yaparken 3 metre uzaklıkta yere yığılan anne de kızına yapılan müdahaleyi ağlayarak izledi. Komşularının güçlükle tuttuğu anne Semiha A.,  "Özge, niye yaptın? Ne olur yavrum ölme" diye feryat etti. Kalbi tekrar çalıştırılan ve hayati tehlikesi bulunan genç kız, ambulansla götürüldüğü özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

Polis, olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

45 dakika su altında kalan genç kız hayata döndürüldü

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA-DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...