43 ilin bağlantı noktasında trafik kilitlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
43 ilin bağlantı noktasında trafik kilitlendi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan 'hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması'nın sona ermesiyle birlikte 43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de yer alan kilit kavşakta trafik yoğunluğu oluştu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan ve cuma akşamı saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, bu sabah saat 05.00 itibarıyla sona erdi. Hafta sonu kısıtlamasını yazlıklarında veya başka kentlerde geçiren vatandaşlar da sabahın erken saatlerinde yollara düştü. Kilit kavşakta birleşen sürücüler, 43 ilin geçiş noktası olan Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.

TAMPON TAMPONA İLERLEDİLER

Özellikle Kırıkkale-Ankara yönünde oluşan uzun kuyrukta trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, sürücüler tampon tampona ilerledi. Trafik ekipleri de sıkışan trafiği rahatlatmak için yoğun çaba sarf etti.

43 ilin bağlantı noktasında trafik kilitlendi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...