30 yıl önce ölen babalarıyla aynı yerde can verdiler

30 yıl önce ölen babalarıyla aynı yerde can verdiler

YAŞAM Haberleri

Kaza sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Topal kardeşlerin babalarının da aynı yerde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ordu Ulubey'de 41 yaşındaki Hamdi Topal ve kardeşi 32 yaşındaki Özcan Topal, köydeki evlerine giderken otomobilleri arızalandı. Bunun üzerine iki kardeş telefon ederek arkadaşları Sezai Çelenk'ten yardım istedi. Çelenk de 3 arkadaşıyla birlikte otomobille 2 kardeşe yardıma gitti. Ancak bozulan otomobildeki arıza giderilemeyince hepsi birlikte Sezai Çelenk'in otomobiline binip köye gitmek için yola çıktı. Bir süre sonra da Sezai Çelenk, yoldaki buzlanma sebebiyle otomobilinin direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil virajı alamayarak 30 metrelik uçurumdan dereye yuvarlandı. Kazada Hamdi Topal ve kardeşi Özcan Topal olay yerinde can verdi. 4 kişi ise yaralandı. Yaralılar Ordu ve Ulubey Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ölen Topal kardeşlerin babaları Dursun Topal'ın da 30 yıl önce aynı yerde kaza yaparak hayatını yitirdiği belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...