26 yaşındaki öğretmeni öldürüp, intihar etmeye kalktı

Düzenleyen:
26 yaşındaki öğretmeni öldürüp, intihar etmeye kalktı

YAŞAM Haberleri

Kadın cinayetleri toplumun kanayan yarası olmaya devam ediyor. Bir kötü haberde Kayseri'den geldi. 26 yaşındaki genç öğretmen henüz belirlenemeyen bir nedenle yolda yürüdüğü T.T. tarafından tabanca ile acımasızca katledildi.

Edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Talas ilçesinde meydana gelen olayda, sokak ortasında özel bir okulda öğretmen olan A.N.S (26), birlikte yürüdüğü T. T. tarafından tabanca ile vurularak katledildi. Genç öğretmenin öldüğünü anlayan T.T. saldırının ardından intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

26 yaşındaki öğretmeni öldürüp, intihar etmeye kalktı

ÖĞRETMENİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri öğretmen A.N.S'nin hayatını kaybettiği belirledi. Yaralı T.T. ise 112 Acil Servis ekiplerince Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne tedavi altına alınmak üzere kaldırıldı.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen incelemenin ardından talihsiz öğretmenin cesedi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayın duyulmasınına ardından suç mahaline gelen öğretmenin yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...