24 yaşındaki gencin feci sonu! İngiliz kadın, Iraklıyla birlikte boğdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
24 yaşındaki gencin feci sonu! İngiliz kadın, Iraklıyla birlikte boğdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla'da korkunç bir cinayet işlendi. 24 yaşındaki Kerim Bozan, İngiliz bir kadın ile Iraklı bir adam tarafından öldürüldü.

Muğla Seydikemer ilçesine bağlı Boğalar Mahallesi, Atlıdere yol ayrımındaki dere yatağında hareketsiz halde yatan biri vatandaşların dikkatini çekti. 112 Acil'e yapılan ihbar sonrası bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Ekipler, iple boğularak öldürülen şahsın 24 yaşındaki Kerim Bozan olduğunu belirledi.

Ceset otopsi için morga kaldırılırken Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayı araştırmaya başladı. Çok sayıda güvenlik kamerası kaydını ineleyen tim, şüphelilerin İngiliz uyruklu Elizabeth O. (37) ile Iraklı Hayder S. (31) olduğunu tespit etti. Şüpheliler, Fethiye'deki evlerinde gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...