23 yaşındaki gencin ansız ölümünün altından bambaşka bir gerçek çıktı

Düzenleyen:
23 yaşındaki gencin ansız ölümünün altından bambaşka bir gerçek çıktı

YAŞAM Haberleri

Giresun'da kalp rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki gencin, olaydan birkaç saat önce kavgaya karıştığı ortaya çıktı.

Acı olay Giresun'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre 23 yaşında olduğu öğrenilen genç, birden bire kalbinde rahatsızlık hissetti. Hastaneye gittikten kısa bir süre sonra da  hayatını kaybetti. Talihsiz gencin, ölümünün ardından saatler önce bir kavgaya karıştığı ortaya çıktı.

"KALBİMDE AĞRI VAR"

Giresun’da dün akşam saatlerinde ‘kalbimde ağrı var’ diyerek hastaneye giden 23 yaşındaki Zeki Can Bebek, durumunun ağırlaşması üzerine yaşam destek ünitesine bağlandı. Daha sonra bilinci kapanan 23 yaşındaki Bebek saat 23.45 sıralarında hayatını kaybetti.

SAHTE İÇKİ ŞÜPHESİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Zeki Can Bebek’in dün saat 13.00 sıralarında Giresun Kalesi'nde bir kavgaya karıştığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kalabalık bir grubun kavga ettiği ve çöp kovasını birbirlerine fırlattıkları görüldü. Şüpheli olarak ifadesi alınan Bebek’in kavgaya karıştığı saatlerdeki doktor raporuna göre 1,52 promil alkollü olduğu bildirildi. Giresun Kalesinde mısır satan Bebek’in ölümünde sahte içki şüphesi üzerinde de duruluyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...