21 yaşındaki Azra'yı parçalara bölerek öldüren katil cezaevinde intihar etti: Azra'nın annesinden ilk açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
21 yaşındaki Azra'yı parçalara bölerek öldüren katil cezaevinde intihar etti: Azra'nın annesinden ilk açıklama geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldüren ardından cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezaevinde bir hücrede tutuklu olan Ayhan'ın bulunduğu cezaevinde intihar ettiği öğrenildi. Ölen Azra’nın annesi Mezide Haytaoğlu ise katilin intihar etmesine ilişkin “Hiç sevinmedim daha da acı çekmesini isterdim” dedi.

Geçtiğimiz sene Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) bir akşam evden çıktı ancak bir daha dönmedi. Ailesinin ihbarı üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, Azra'nın telefonundan en son 49 yaşındaki Murat Ayhan ile görüştüğünü tespit etti.  Bunun ardından , Azra'yı öldürdüğünü ve 13 parçaya ayırdığı cesedini Varsak'ta ormana gömen Mustafa Murat Ayhan (49), suçunu itiraf etmiş ve tutuklanmıştı.

Ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istenen ve Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevinde tutulan Ayhan, 30 Mayıs'ta karar duruşmasına çıkmıştı. 

GECE SAATLERİNDE İNTİHAR ETTİ

Antalya 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki 5'inci duruşmada Ayhan'a "nitelikli kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, "cinsel saldırı" suçundan ise 16 yıl hapis cezası verilmişti.
Mustafa Murat Ayhan, tutuklu bulunduğu cezaevinde gece saatlerinde intihar etti.

AZRA'NIN ANNESİ KONUŞTU

Antalya’da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nu vahşice öldüren ve yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan katil Mustafa Murat Ayhan, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti. Ölen Azra’nın annesi Mezide Haytaoğlu ise, “Hiç sevinmedim daha da acı çekmesini isterdim” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...