200 metrelik uçurumdan 17 kişi çıkardı!

Düzenleyen:
200 metrelik uçurumdan 17 kişi çıkardı!

YAŞAM Haberleri

Malatya'da 112'de ambulans şoförü olarak çalışan bir kişi, kendi aracı ile yoldan yaklaşık 200 metre uçuruma yuvarlanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Cenazeyi 17 kişinin yardımıyla çıkarıldı.

Malatya'da meydana gelen feci kazada 112'de ambulans şoförü olarak çalışan ve yeni evlendiği öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti.

UMKE EKİBİ ÇIKARDI

UMKE ekibi ile 17 kişi birlikte aynı anda çalışma yaparak uçurumdan cesedi yola çıkarttı.

200 METRE UÇURUMA YUVARLANDI

Kaza, Pütürge-Doğanyol Kubbe Dağı mevkii servis yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğanyol ilçesi 112 İstasyonu'nda ambulans şoförü olarak görev yapan Gazi Güldoğan (38), 34 LFR 23 plakalı hafif ticari aracı ile nöbete giderken aracı kontrolden çıktı. Araç, yoldan yaklaşık 200 metre uçurumu yuvarlandı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Aracın demir hurdasına döndüğü kazada ambulans şoförü Gazi Güldoğan feci şekilde hayatını kaybetti.

17 KİŞİLİK EKİP ÇIKARDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis görevlileri ile 112 UMKE ekibi ve jandarma ekibi gönderildi. UMKE ekibi ile 17 kişi birlikte aynı anda çalışma yaparak uçurumdan cesedi yola çıkarttı.

KISA BİR SÜRE ÖNCE EVLENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Yeni evlendiği öğrenilen Güldoğan'ın cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...