20 lirayı beğenmeyince 1 kilometre aracın üzerinde gitti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
20 lirayı beğenmeyince 1 kilometre aracın üzerinde gitti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da gelin arabasının önünü kesen şahıs para istedi. Verilen 20 lirayı beğenmeyen vatandaş yaklaşık 1 kilometre araç üzerinde yolculuk yaptı.

Adana’nın Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Durdane ve Turgut K. çifti evlilik hazırlığı için yola çıktı. Fuzuli Caddesi'nde ışıklarda duran gelin arabasına yaklaşan bir kişi para istedi. Damat şahsa 20 lira verdi. Ancak parayı beğenmeyen şahıs biraz daha para istedi.

PARAYI BEĞENMEDİ ARACIN ÜZERİNDE GİTTİ

Damat para vermeyerek yeşil ışık yanınca hareket etti. Bunun üzerine aracın ön tarafına oturan şahıs bütün ikazlara rağmen aracın üzerinden inmedi. Damat şahsı indiremeyince yaklaşık 1 kilometre gittikten sonra polis noktası görerek aracını oraya doğru sürdü. Bu durumu fark eden şahıs araçtan atlayıp kaçtı. O anlar ise saniye saniye görüntülendi.

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...