2 arkadaş bıçaklandı, kanlar içinde kafenin önüne yığıldı: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
2 arkadaş bıçaklandı, kanlar içinde kafenin önüne yığıldı: 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Kestel ilçesinde 2 arkadaş, bilinmeyen bir sebep nedeniyle bıçaklandılar. Bıçaklandıkları yerden bir kafeye giderek yardım isteyen arkadaşlardan biri öldü, diğeri ise yaralandı.

Olay, Bursa’nın Kestel ilçesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre Mehmet A. ve arkadaşı, bıçakla yaralanmış şekilde bir kafenin önüne geldiler.

KAFENİN ÖNÜNE YIĞILDILAR
Kanlar içinde kafenin önünde yere yığıldılar. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Mehmet A. ağır yaralı olarak, arkadaşı ise hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralandı.

Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı arkadaşlar, Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Mehmet A. kaldırıldığı Kestel Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, arkadaşının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde güvenlik kamerası kontrolü ve olay yeri incelemesi yapan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...