19 yaşındaki kadın misafirliği gitti evde ölmüştü, kocası tutuklandı

Düzenleyen:
19 yaşındaki kadın misafirliği gitti evde ölmüştü, kocası tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde yaşanan olayda misafirliğe gittiği evden cesedi çıkarılan 19 yaşındaki Damla Kuş’un gözaltına alınan dini nikahlı eşi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ev sahibi ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Sakarya'da dün akşam saatlerinde yaşanan olayda genç kadın misafirliği gittiği evde ölmüştü, olayın ardından dini nikahlı eşi tutuklandı. Damla Kuş (19) ile dini nikahlı olduğu belirtilen eşi M.C.B. (23), yaklaşık 4 gün önce Konya’dan, Ferizli ilçesinde bulunan M.C. isimli tanıdıklarının evine geldi. Burada genç kadın ile M.C.B. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Daha sonrasında ise genç kadın, ev sahibine ait tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ekiplerce M.C.B. ile ev sahibi M.C. gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Kuş’un cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu ön otopsi merkezine kaldırıldı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.C.B. ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ev sahibi M.C. ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...