16 yaşında kahreden ölüm!

/ Kaynak: DHA
16 yaşında kahreden ölüm!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Balıkesir'de yaşayan lise öğrencisi Tuğra Yarbaoğlu halı saha maçı sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Balıkesir'de bir lise öğrencisi, halı saha maçı sırasında kalp krizi geçirerek genç yaşta hayata veda etti. Edinilen bilgiye göre, Rahmi Kula Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Tuğra Yarbaoğlu, önceki akşam babasıyla birlikte gittiği halı saha maçı sırasında aniden yere yığıldı. Maçı izleyen bir doktor hemen müdahale edip, kalbi duran Yarbaoğlu'na kalp masajı yaptı. Ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tuğra, doktorların 1.5 saat süren müdahalesine rağmen yaşama döndürülemedi. Yarbaoğlu'nun kalp krizinden öldüğü açıklandı.


Okul arkadaşları yasa boğuldu
Yarbaoğlu'nun ölümü ailesi ile birlikte okuldaki öğretmen ve arkadaşlarını yasa boğdu. Okul tatil edilirken, öğrenciler, ikisi de muhasebeci olan Meliha- Murat Yarbaoğlu çiftinin Mekik Sokak'taki evine akın edip, üzüntülerini paylaştı. Birçok öğrenci gözyaşlarını tutamadı. Okul arkadaşı Ferhat Meşe, olayı Sabah okula geldiklerinde öğrendiklerini belirterek, "Halı saha maçında sanırım yere düşmüş ve dizinin üzerine düşmüş. Sonra anlayamamışlar ne olduğunu. Daha sonra tamamen yere kapaklanmış, Kalbi durmuş. O anda denemişler kalp masajı yapmayı. Devlet Hastanesi'ne götürülmüş, bir buçuk saat kadar hemşire tarafından kalp masajına devam edilmiş, ama kurtarılamamış" dedi.
nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...