155 bin TL'lik soygunu dönerci engelledi

/ Kaynak: İHA
155 bin TL'lik soygunu dönerci engelledi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat'ta bir otomobilden 155 bin TL'yi alıp kaçan şahıs önüne çıkan dönerci ve esnaflardan panikleyerek para dolu poşeti yere düşürerek kaçtı.

Edinilen bilgiye göre; Tokat'ta bir bankadan çektiği 155 bin TL parayı otomobilin ön koltuğuna koyan S.A sanayi sitesinde bir oto tamircisinin önünde aracını park ederek ayırıldı. Bu sırada aracı takip eden hırsız otomobilin sağ kapı camını kırarak saniyeler içerisinde para dolu poşeti alarak kaçmaya başladı. Çevredeki esnafın hırsızı görerek bağırması üzerine yakınlardaki dönerci şahsı durdurmak istedi. Bir kaç kişinin daha hırsızın yolunu kesmek istemesi üzerine kaçarken paniğe kapılan şahıs elindeki para dolu poşeti yere düşürerek kaçtı. Esnaflardan Hüseyin Badem, hırsızın elindeki poşetle kaçarken önüne çıkarak yolunu kesmek istediği sırada yolunu değiştirerek kaçmaya devam ettiğini bu sırada Dönerci Hüseyin Karademir'in müdahale ettiğini kaydetti. Dönerci Hüseyin Karademir ise hırsızın önüne çıkınca panikleyerek para dolu poşeti yere düşürdüğünü belirterek “Paraları yerde görünce şaşırdım o geri dönüp almadan ben aldım. Hırsız yaya olarak kaçarak uzaklaştı. Adamın parası helal para imiş. Ben almasam para gitmişti. Daha sonra paraları sahibine teslim ettik bizlere teşekkür etti” dedi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...