14 yaşındaki kızının da başını yaktı!

Düzenleyen:
14 yaşındaki kızının da başını yaktı!

YAŞAM Haberleri

Samsun'da meydana gelen olayda 35 yaşındaki anne ve 14 yaşındaki kızı dilenci gibi girdikleri binada bir eve soyguna giderken...

Samsun'da dilyenci gibi girdikleri apartmanda 28 yaşındaki Derman Y.'nin evinden 65 bin lira çaldıkları ileri sürülen 35 yaşındaki Ürkiye Y. ile 14 yaşındaki kızı A.Y. gözaltına alındı. Olay geçen ay Atakum İlçesi Yeni Mahalle Alparslan Caddesi'nde meydana geldi. Hırsızlıktan sabıkası olduğu ileri sürülen Ürkiye Y. ile kızı A.Y., dilenci gibi Derman Y.'nin evinin zilini çaldı. Kapıyı açan olmayınca anne- kız iddiaya göre kilidi kırıp girdikleri evde yatak odasındaki çekmecedeki 65 bin lirayı parayı alarak kaçtı.

Cep telefonu ticaretiyle uğraşan Derman Y. eve geldiğinde yatak odasındaki parasının çalındığını fark edince şikayetçi oldu. Araştırma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheli anne- kızın dilenci gibi apartmana girdikten bir süre sonra telaşla çıktıklarını saptadı. 
 
Polis takip sonucu Ürkiye Y. ile kızı A.Y.'yi bugün gözaltına aldı. Şüpheli anne- kız hakkında soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...