13 yıl hapis yedi ama yakında bırakılabilir

13 yıl hapis yedi ama yakında bırakılabilir

YAŞAM Haberleri

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek’e asitli saldırıda bulunan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik, 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşma sonrası adliye önünde açıklamalarda bulunan Berfin Özek’in avukatı Mehtap Sert “Bir buçuk litre asidin kasten yaralama olarak değerlendirilmesi ne vicdana ne hukuka sığan bir karardır. İnfaz rejimine göre yatarı çok fazla olmadığı için Anayasa Mahkemesine başvurup kısa bir süre sonra aramıza karışması gayet mümkün. İstinaf mahkemesine itiraz başvurumuzu yapacağız” dedi. Asitli saldırı sonucu bir gözünü kaybeden, diğer gözünde görme kaybı olan, yüzünün ve vücudunda yanıklar oluşan Berfin Özek ise şöyle konuştu: Kararı duyunca şok oldum. Bu ceza çektiğim acıların karşılığı olamaz. Ben bu korku ile nasıl yaşayacağım bilmiyorum. En ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...