12 yaşındaki çocuk annesini ölümden kurtardı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
12 yaşındaki çocuk annesini ölümden kurtardı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'da korkunç bir olay yaşandı, eşi ile tartışan adam 4 çocuğunun annesini bıçaklamaya başladı. O esnada araya giren 12 yaşındaki çocuk annesini ölümden kurtardı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir şahıs, tartıştığı karısını bıçaklayarak hastanelik etti. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosovalı Sokak’taki bir evde akşam saatlerinde yaşanan olayda eşi R.E. ile tartışan H.E., eline bıçağı aldığı gibi karısını sapladı. 12 yaşındaki oğlu M.C.E., kanlar içinde kalan annesini babasının elinden kurtarırken, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler faciayı önledi.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından 4 çocuk annesi yaralı kadın Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, baba H.E. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...