11 aylık bebek su kovasında boğuldu

11 aylık bebek su kovasında boğuldu

YAŞAM Haberleri

İzmir'de 11 aylık bebek annesi çamaşır asarken banyoya giderek kafasını su dolu kovaya soktu ancak bir daha çıkartamadı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde önceki gün anne Eylem Ocak balkonda çamaşır asarken, 11 aylık Eda bebek odasından çıkıp kapısı açık olan banyoya girdi. Duvarlara tutunarak yürüyebilen minik Eda, banyonun hemen girişindeki içi su dolu kovaya başını soktu ancak bir daha başını kaldıramadı. Çamaşırları astıktan balkondan içeri giren anne kızını göremeyince aramaya başladı. Ocak, banyoda çırpınırken bulduğu kızının kafasını hemen kovadan çıkarttı. Hastanelye kaldırılan Eda kurtarılamadı. Antalya'nın Yurtpınar köyünde ise Aksoy çifti odasında uyuyan 3 yaşındaki çocukları Buse'nin baş ucunda mum yakarak misafirliğe gitti. Mum nedeniyle çıkan yangında Buse öldü. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...