"1001 kaşıkla" rekor denemesi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
"1001 kaşıkla" rekor denemesi

YAŞAM Haberleri  / AA

Erzurum'da Akademi Eğitim Danışmanlık Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte, üniversite öğrencileri ve veliler 1001 kaşıkla ritm tutarak, Guinness Rekorlar Kitabı'na girme denemesi yaptı.

Erzurum'da Akademi Eğitim Danışmanlık Kariyer Topluluğu tarafından "1001 Kaşık Tek Ritm" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 1001 kaşıkla ritm denemesi yapıldı.

Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi'nde "1001 Kaşık Tek Ritm" sloganı kapsamında Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, ilk olarak eğitimci Tuncer Ediz Toksoy tarafından üniversite öğrencileri ile velilerine yaklaşık 3 saat "kaşıklı ritm" eğitimi verildi.

Daha sonra üniversite öğrencileri, velileriyle müzik eşliğinde kaşıklı ritm tutularak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için deneme yapıldı.

Ulaş, "Burada insanlar 1001 kaşık ile ritm tutmayı öğrendi. Burada dünyada bir ilki başardık. Kaşıkla ritm tutma dünyanın birçok yerinde kullanılan bir sistem ama 1001 kişinin birlikte ritm tuttuğu bir yer yoktu." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...