10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren baba tutuklandı

Düzenleyen:
10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren baba tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Konya’da 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün saat 18.20 sıralarında merkez Karatay ilçesi Büyük Sinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak’ta bir apartmanda meydana geldi. Bir apartmanda görevli olarak çalışan İsmail Kılınçer, 10 yaşındaki oğlu Hüseyin Kılınçer'i boğarak öldürdükten sonra polise haber verdi. Adrese sevk edilen polis ekipleri, evde yaptıkları incelemede küçük çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Gözaltına alınan baba,  polisteki ifadesinin ardından adliye sevk edildi. Zanlı, "tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek kendini savunamayacak durumdaki altsoya karşı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öldürülmeden önce babasından özür dilerdi
Psikolojisinin bozuk olduğu iddia edilen şüpheli babanın emniyetteki ifadesinde oğlunu ileride günah işlemesin diye planlayarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Oğlunu öldürmeden önce ondan özür dilediğini belirten baba İsmail K., oğlunun da o sırada kendisinden özür dilediyip boynuna sarılarak öptüğünü öne sürdü. Ardından oğlunu öldürdüğünü anlatan İsmail K., ifadesindndan adliyeye sevk edildi.e oğlunu kendisi gibi günahkar olmaması için günahsızken cennete gönderdiğini söylediği kaydedildi. Şüpheli ayrıca adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin 'neden yaptın ve pişman mısınız' sorularına, 'ruhsal sıkıntı, pişmanım' diyerek cevap verdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İsmail K. sağlık kontrolünün ardı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...