Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı milli yıldız Tuğba Şenoğlu'nu transfer etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı milli yıldız Tuğba Şenoğlu'nu transfer etti

VOLEYBOL Haberleri

VakıfBank ve A Milli Takım formalarıyla adından söz ettirdikten sonra geçen yaz Japonya'nın Kurobe AquaFairies takımına transfer olan Tuğba Şenoğşu, Türkiye'ye Kuzeyboru formasıyla geri döndü. Aksaray ekibi 25 yaşındaki yıldızın transferini resmen açıkladı.

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi ekibi Kuzeyboru, milli smaçör Tuğba Şenoğlu İvegin'i kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Tuğba Şenoğlu İvegin ile sözleşme imzaladığı belirtildi.

https://twitter.com/kuzeyboruspor/status/1659135345655513091

MİLLİ YILDIZ AKSARAY'DA

Tuğba Şenoğlu'nun yeni sezonda Aksaray seyircisi ile buluşacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dünya Kulüpler şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 23 Yaş Altı Dünya Kupası şampiyonluğu, 4 lig şampiyonluğu, 2 Şampiyonlar Kupası, 3 Kupa Voley ve daha birçok başarısıyla dolu dolu geçirdiği kariyeri ile ülkemiz voleybolunun önemli ismi Tuğba Şenoğlu, yeni sezonda Kuzeyboru forması giyecek. Tecrübeli oyuncu Tuğba'nın takımımıza katkı sağlayacağına inanıyor, takımımızın hedefleri doğrultusunda, Tuğba ile birlikte güçlü bir sezon geçirmeyi umuyoruz."

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...